پرستار کودک اوتیسم در منزل

اوتیسم یک اختلال رشدی و ذهنی است که بر رفتار و نوع تعامل کودک با دیگران تاثیر می‌گذارد. کودک اوتیسمی نیاز به نگهداری دائم و و مصرف منظم داروهای خود دارد که با توجه به مشغله‌ والدین، حضور پرستار کودک اوتیسم در منزل، می‌تواند کمک‌کننده به خود کودک اوتیسمی و والدینش باشد. پرستار نیازهای کودک اوتیسمی را برطرف کرده و با دلسوزی و مراقبت حرفه‌ای، به بهبود او کمک می‌نماید. در صورتی که دوست داشته باشید مراقبت از کودک اوتیسمی خود را به پرستاری مجرب و متخصص بسپارید، پرستاران ما در مجموعه پرستاری نیکوکاران سلامت، آماده خدمت‌رسانی و اعزام پرستار کودک برای شما می‌باشند.

پرستار کودک اوتیسم در منزل

انواع پرستار اوتیسم در منزل

پرستار 24 ساعته

پرستار شبانه روزی-24 ساعت

null

پرستار روزانه-ساعتی

پرستار پاره وقت

پرستار پاره وقت

پرستار 12 ساعته

پرستار نیمه وقت-12 ساعته

اگر شما یک خانواده شاغل هستید و در زمان‌های خاصی، به پرستاری از کودک در خانه نیاز دارید، می‌توانید، از طریق موسسه اعزام پرستار نیکوکاران سلامت، درخواست خود را ثبت کنید.

استخدام پرستار

سوالاتی که افراد در مورد کودکان اوتیسم می‌ پرسند

چرا نیکوکاران سلامت؟
null

مراقبت و نگهداری توام با تجربه و تعهد

null

پرستاران آموزش دیده و حرفه‌ای

null

موسسه رسمی و دارای مجوز از وزارت بهداشت

null

دستمزد پرستاری متناسب با بودجه شما و تعرفه‌های رسمی

null

خدمات پرستاری ساعتی، روزانه و شبانه‌روزی

null

نظارت مستمر بر روند انجام کار

پرستار کودکان مبتلا به اوتیسم

اوتیسم یک اختلال رفتاری، رشدی و عصبی است که فرد می‌تواند طیف وسیعی از علائم رفتاری را از خود نشان دهد. این رفتارها با توجه به میزان اختلال در رفتارهای اجتماعی، ارتباط اجتماعی و زبان کودک متفاوت می‌باشد. نگهداری و مراقبت از کودکان اوتیسم نسبت به دیگر کودکان سخت‌تر ومسئولیت سنگین‌تری دارد، پس هر پرستاری، مناسب کودکان اوتیسم در منزل نمی‌باشد. پرستار یا پرستاران کودک اوتیسم باید آموزش‌ها ومهارت‌های لازم در نحوه برخورد با کودکان اوتیسم را گذرانده باشند و بدانند با هر کودک اوتیسم چگونه رفتار کنند.

علائم اوتیسم در کودکان

علائم اوتیسم در کودکان

هر کودک مبتلا به اوتیسم ویژگی‌های متفاوتی دارد و اوتیسم به عنوان اختلال طیف اوتیسم (ASD) شناخته می‌شود. علائم و اختلال‌ها در کودکان در 2 سال اولیه‌ی زندگی نمایان می‌شود. در صورت هر گونه بروز علائم در فرزندان‌تان، به پزشک متخصص مراجعه کنید.

علائمی که در کودکان اوتیسم رایج می‌باشد:

  • فقدان رفتارهای اجتماعی
  • عدم علاقه به چهره‌های جدید
  • با چشم خود اجسام در حال حرکت را دنبال نمی‌کنند
  • عدم چرخش به سمت صدا
  • عدم توجه به چهره‌های آشنا مانند پدر و مادر، خواهر و برادر
  • ناآرامی در مقابل برخی صداها
  • عدم استفاده از تماس چشمی
  • ناتوانی در اشاره کردن به اشیاء یا چیزی که می‌خواهند
  • فقدان به اشتراک گذاشتن احساسات خود با دیگران
  • عدم استفاده از رفتار و حرکات اجتماعی، مانند دست دادن هنگام خداحافظی
  • عدم بروز احساسات و ابراز علاقه
  • تقلید نکردن رفتار و کارهایی که از دیگران می‌بینند
  • عدم شرکت در بازی با کودکان دیگر
  • عدم علاقه به کودکان دیگر
  • بازی نکردن با اسباب بازی‌ها یا بازی کردن به شیوه‌ای غیرعادی

البته برخی از این علائم با گذشت زمان و با بزرگ شدن کودک اوتیسم تغییر می‌کند و یا برخی از رفتارها با بزرگ‌تر شدن کودک ظاهر می‌شود.

علائم رفتاری در کودک دختر اوتیسمی

طبق تحقیقات نشان داده شده است که اوتیسم در دختران به نسبت کودکان پسر اوتیسمی متفاوت ظاهر می‌شود. در دختران، علائم و رفتارهای اوتیسم به مدت طولانی‌تری نسبت به پسران اوتیسم ناشناخته می‌ماند و دختران با این اختلال رفتاری، سازگاری بهتری دارند. البته، هر فرد اوتیسمی، رفتارها و علائم متفاوتی دارد.

چند نمونه از علائم احتمالی اوتیسم در دختران شامل:

  • تخیل قوی‌تر نسبت به پسران اوتیسم.
  • داشتن علاقه ویژه به موسیقی، حیوانات، فرهنگ‌ها.
  • دختران تمایل دارند علایق خود را با علایق همسن و سال‌های خود تطبیق دهند.
  • توانایی کنترل کردن احساسات خود در بیرون از منزل. ولی در منزل، که احساس راحت‌تری دارند، احساسات خود را رها می‌کنند.
  • تلاش زیادی برای شبیه شدن به دخترهای همسن و سال خود می‌کنند.
  • ممکن است درک دوست داشتن و دوست شدن با دوستان و آشنایان برایشان سخت باشد.
  • برخی از کودکان دختر اوتیسم نسبت به همسن و سال‌های خود کنجکاوتر و با استعدادتر به نظر می‌رسند.

ویژگی های رفتاری پرستار مناسب برای کودک اوتیسم

پرستار مناسب کودک اوتیسم

  1. در مرحله اول، پرستار باید دانش و علم رفتار با کودکان اوتیسم را داشته باشد و در این زمینه، حرفه‌ای رفتار کند.
  2. پرستار کودک اوتیستیک باید بااخلاق و صبور باشد و درچالش‌های رفتاری، با کودک به درستی و با صبر رفتار کند.
  3. پرستار کودک اوتیسم باید رفتار اجتماعی بالایی داشته باشد؛ زیرا کودکان اوتیسمی نمی‌توانند به درستی با دیگران ارتباط برقرار کنند. پرستار حرفه‌ای کودک اوتیسم باید بداند چطور و چگونه راه‌های ارتباط با کودک را برقرارکند.
  4. باید نقاط قوت، مهارت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فرد کودک اوتیسم را شناسایی نماید و در جهت رشد و افزایش آن، به کودک کمک کند.

استخدام پرستار حرفه ای برای کودک اوتیسم

مراقبت و نگهداری از کودکان اوتیسم با نیازهای ویژه‌ای همراه می باشد. پرستار کودک اوتیسم باید بسیاری از محدودیت‌های رفتاری را در برخورد با کودک اوتیسم رعایت کند و حساسیت کودکان اوتیسم نسبت به دیگر کودکان را در نظر بگیرد. با کودک اوتیسم باید به گونه‌ای رفتار کند که اعتماد آن را نسبت به خودش جلب نماید. پرستارانی که مسئولیت چنین کودکانی را قبول می‌کنند، باید نحوه صحیح رفتاربا کودکان اوتیسم را به خوبی بدانند و آموزش‌ها و مهارت‌های لازم در رفتار با این کودکان را گذرانده باشند. اختلال اوتیسم یک اختلال مادام‌العمر است، ولی با حمایت و کمک پرستاران حرفه‌ای و متخصص در این زمینه، می‌توان کودکان و بزرگسالان اوتیسم را برای داشتن یک زندگی اجتماعی خوب، همراهی کرد.

مزایای استخدام پرستار کودک اوتیسم

خیلی از خانواده ها با داشتن مشغله های شغلی و کاری بسیاری که دارند، توانایی مراقبت از کودکان اوتیستیک خود را ندارند، بنابراین از پرستاران باتجربه و حرفه‌ای که با علائم رفتاری کودک اوتیسمی آشنا هستند، کمک می‌گیرند. کمک گرفتن ازپرستاران برای کودک اوتیسم یک امر حیاتی می‌باشد، زیرا هرکودک اوتیسمی منحصر به فرد می‌باشد. با نقاط قوت و چالش های رفتاری که دارد، خیلی از خانواده‌ها علم و دانشی از اختلال اوتیسم ندارند و نمی‌دانند چطور و چگونه باید با یک کودک اوتیسمی رفتار کنند. با استخدام پرستار، هم خودشان اطلاعات لازم از نحوه برخورد با کودک اوتیسمی را می‌آموزند، و هم اینکه در زمان‌هایی که خودشان  در کنار فرزند اوتیسم‌شان نیستند، خیال‌شان از بابت مراقبت و نگهداری از او آسوده است.

مشاوره برای نحوه برخورد با کودک اوتیسم

اوتیسم یک اختلال عصبی و رشدی است که با تفاوت در مهارت‌ها و رفتارهای اجتماعی و ارتباطات هر فرد، مشخص می‌شود. کودکان مبتلا به اوتیسم، تفاوت‌هایی را در نحوه برقراری ارتباط و تعامل اجتماعی تجربه می‌کنند. در حقیقت، اوتیسم یک بیماری نیست؛ بلکه اختلال رفتاری محسوب می‌شود و هیچ دو نفر مبتلا به اوتیسم، دقیقا به یک شکل رفتار نمی‌کنند. خانواده‌هایی که دارای فرزند اوتیسم هستند، هر کدام با چالش‌هایی همراهند، پس بهتر است خانواده‌ها از مراکز درمانی و از پزشکان متخصص در زمینه اوتیسم، مشاوره لازم را در رفتار و برخورد با کودکان اوتیسمی بگیرند. والدین کودک اوتیسم اگر توانایی لازم یا شناخت کافی در برخورد با کودک اوتیسمی خود را ندارند، باید از پرستار کودک اوتیسم در منزل کمک‌های لازم را فرا بگیرند. در حالی که اختلال اوتیسم یک ناتوانایی پیچیده و مادام‌العمر می‌باشد، با حمایت و همراهی مناسب، کودکان و بزرگسالان اوتیسمی می‌توانند بهترین زندگی را در کنار خانواده‌هایشان داشته باشند.

دفتر خدمات پرستاری نیکوکاران سلامت همراه شما و خانواده‌های کودکان اوتیسمی می‌باشد تا شما را در شناسایی نقاط قوت، مهارت‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فرد هر کودک اوتیسم، کمک و راهنمایی نماید.

فهرست
تماس با ما